Permanente make-up

link permanente make-upWat is precies Permanente make-up? Eigenlijk zegt het woord het al, make-up die lang blijft zitten. Maar wat kan je er precies mee? Eigenlijk heel veel mooie dingen. Je kan je lippen voller laten lijken zonder ze ‘op te spuiten’, je ogen blijvend accentueren met een eyeliner (hoe fijn is dat, niet meer dat gedoe met dat lijntje trekken en dan uitschieten . . . grrrrr ) of je wenkbrauwen voller laten lijken.

Nu vraag je je af; waarom zou ik dat doen en waarom zou ik dat willen? Een paar voorbeelden; stel je bent niet in het bezit van donkere volle wenkbrauwen maar je bent in het bezit van lichte dunne wenkbrauwen die je elke ochtend bijtekent en inkleurt . . . dit hoeft dan dus niet meer.

Nog een voorbeeld; stel je hebt haast en je wilt niet de deur uit zonder dat lijntje boven je oog maar eigenlijk heb je geen vaste hand. Resultaat een trillerig streepje waarmee je niet tevreden bent maar je hebt geen tijd . . . VoilĂ , ook daar hoef je je geen zorgen meer om te maken.

Voortaan hoef je alleen maar snel te poederen, mascara op en klaar. Ohnee, je moet nog je lippen ‘shapen’ om ook deze ietwat te laten opvallen. Ook dit gaat niet helemaal altijd over rozen, tenzij je in bezit bent van mooie volle lippen en een kleurtje volstaat. Dat kan, maar niet iedereen heeft dat, helaas . . .

Deze voorbeelden zijn natuurlijk iets overdreven maar waarschijnlijk herken je jezelf wel ergens in en hoe fijn is dat als je wat tijd extra overhoudt voor net dat ene bakkie koffie voordat je de auto ingaat. Fijn toch?

Wil je de look echt helemaal afmaken met supermooie wimpers dan stel ik voor om even een kijkje te nemen op ‘Wimpers’.
New Skin verkoopt namelijk naaste permanente make-up behandelingen een wonderserum. Echt waar.

 

Klik hier voor de prijzen van de permanente make-up bij New Skin