Laserbehandelingen voor de huid

Waarom zou je je huid laseren?

Je hoort steeds vaker dat oneffenheden en verslapping  van de huid worden weggelasered. Maar wat doet het nu eigenlijk? Er zijn verschillende soorten 'oneffenheden' die aangepakt kunnen worden met de laser. Denk hierbij aan; pigmentvlekken, vaatafwijkingen, rimpels en huidverslapping.

 link laser

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en levervlekken kunnen  á la minuut worden verwijderd met de Laser. Binnen een paar minuten vergruist de lens de storende vlekken, vaak in één keer en je ziet er na 2 weken niets meer van. Alsof ze er nooit geweest zijn . .  . Deze behandeling is niet schadelijk en laat zeker geen littekens achter. Ideaal voor het gezicht, decolleté en handen.

 

Vaatafwijkingen

Vooral de mensen met een dunne huid herkent zichzelf hierin. De 'rode vlekjes' in het gezicht (couperose) waar niets tegen lijkt te helpen behalve . . . ouderdom. Help! Bij mij zijn ze dus minder geworden naarmate ik ouder wordt, of ze vallen minder op. Dat kan ook.

De vaatafwijkingen op een rijtje die New Skin behandelt met een laser
  • Spider angioma's (een soort rood vlekje in de vorm van een spinnenweb)
  • Telangiectasien (oppervlakkige adertjes die ook de vorm hebben van een web of een boom, je ziet deze vaak bij de wat oudere mensen)
  • Cherry angioma’s (dit zijn kleine rode bultjes die ontstaan vanaf leeftijd 25. Ze zijn onschuldig maar ze kunnen cosmetisch wel in de weg zitten)
  • Wijnvlek ( een aangeboren vaataandoening. Het zijn uitgezette bloedvaten in de huid)
  • Spataderen / oppervlakkige beenvaatjes
Hoe werkt de behandeling?

New Skin maakt gebruik van een speciale golflengte van het licht waardoor het mogelijk is om vaatafwijkingen te behandelen met licht- als lasertherapie. De rode bloedplaatjes in het bloed (hemoglobine) neemt het licht op en zet deze om in warmte. Maar dan . . . Door de warmte van het licht trekken de vaatwandjes samen waardoor het bloed gaat stollen. De bloedplaatjes in dit gestolde bloed worden vernietigt en verdwijnen zichtbaar. Met als resultaat, geen vlekken meer!

 

Huidverslapping en Rimpels

Elke laserstraal zorgt voor een warmtekolom in de huid. De bovenste huidlaag blijft intact. Door de warmte wordt de huid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Collageen en elastine zorgen voor een strakkere en dikkere huid, waardoor de huid en gezonder en gladder uit zal zien. De huid krijgt weer volume en zal in spanning toenemen. De huid wordt voller en krijgt meer glans. Houdt er wel rekening mee dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Wij raden een kuur van 4 sessies aan, elke week 1 behandeling.