Sleep like a Sleeping Beauty

Sleep like a Sleeping Beauty

In je slaap mooier worden?

Een schoonheidsslaapje is geen fabel maar pure werkelijkheid. Hoe je slaapt is mede bepalend hoe je eruit ziet! Het schoonheidsslaapje is zeer belangrijk om je huid zichzelf te laten repareren. Dus als jij er ook jonger en gezonder uit wilt zien dan is het tijd om de volgende tips op te volgen.

1. Slaap op satijnen of zijden kussenslopen
Deze zorgen ervoor dat je haar niet overeind staat in de ochtend en het bespaart je de gezichtskreukels in de ochtend als je net wakker bent. Is net iets fijner wakker worden zonder haren omhoog en deuken in je gezicht.

2. Slaap op je rug
Dit kan problemen opleveren voor de buikslapers, maar probeer het want ook dit levert geen deuken en rimpels op in je gezicht. Denk je maar in dat als je op je zij slaapt je aan een kant meer rimpels hebt dan aan de andere kant en hoe ziet dit eruit op de lange termijn ☹?
Ik weet het, het is een lastige maar het proberen waard!

3. een anti-rimpel crème
Deze heb je vast en zeker ook zelf bedacht maar ik wil je hem niet onthouden. Gebruik een goede crème. De anti-rimpel crème zuigt alsware het vocht in je huid waardoor de rimpels verzachten. Tip; gebruik deze crème ook overdag, werkt erg goed!

4. Verschoon de kussenslopen, vaak!
Een inkoppertje maar een aanradertje. Verschoon de kussenslopen vaak zodat je niet met je mooi gewassen, ingesmeerde gezicht op allemaal vieze bacteriën ligt voor de komende nacht. Lukt het niet om ze vaak te verschonen, draai ze dan om, scheelt net weer.

5. Gebruik een vochtregulator in de slaapkamer
’s Nachts al die glazen water naar binnen werken is en blijft lastig maar om toch een goede gehydrateerde huid te behouden in de nacht bestaan hier vochtregulatoren voor. Vooral een aanrader in de winter als de verwarming aan staat en de luchtvochtigheid laag is, ook buiten!

6. Geen zout eten of alcohol rond bedtijd
Deze tip is niet zo leuk, want wat is lekkerder ‘s avonds op de bank dan een zak chips en een wijntje? Zoute pinda’s en een biertje? Allebei niet doen. Hoe niet-leuk dan ook. Maar alcohol en zout hydrateert niet echt, juist het tegenovergestelde! Je verliest al je vocht en die heb je nu net nodig om al die nachtelijke worstelingen door te komen om geen rimpels te verkrijgen. Dus . . . niet doen!

7. Slaap met je haar uit je gezicht
Doe je haar in een staart, geen strakke! In je haar zitten allemaal verzorginsproducten die ook weer van invloed zijn op de huidconditie.

8. Ga slapen met een schoon gezicht
Last but not least; Maak je gezicht schoon voordat je gaat slapen, anders is het bovenstaande volledig zinloos.

 

Sleep like a Sleeping Beauty

Sleep like a Sleeping Beauty

Geïnspireerd door: goodhousekeeping.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *