Team New Skin

img_9456-groot

New Skin Clinics is professional beauty

 

 

Team New Skin staat voor u klaar.

Wij bieden huidverzorging en wellness, pedicure en manicure onder één dak. Niet alleen voor vrouwen maar de heren zijn ook van harte welkom! Wij hebben al meerdere heren naar grote tevredenheid behandeld.

 

Bent u helaas niet in het bezit van weelderige volle wenkbrauwen of zelfs geen of hebt u zeer blond tot lichtbruin haar dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ik sta samen met Rosita voor u klaar om middels onze befaamde techniek u weer te voorzien van mooie wenkbrauwen die niet van echt zijn te onderscheiden! Hiernaast kunnen wij u voorzien van een mooie eyeliner en full lips.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor alleen advies over onze behandelingen. Geen probleem, wij maken graag tijd voor u vrij.

Als u het ongezellig vindt om alleen te komen voor een schoonheidsbehandeling dan kunt u tegelijkertijd behandeld worden met een vriendin of vriend. Maak een afspraak in onze duo-salon. Gezelligheid en samen ontspannen. Heerlijk!

Juliette, Odessa en Ilja staan voor u klaar!

Naast deze mooimakers behoren  de instant beauty-makers; injectables en fillers ook tot onze mogelijkheden. Hiervoor werken wij nauw samen met onze gespecialiseerde arts, Drs. Paul Wijffels

Nieuwsgierig geworden? Wij ook! Naar jou . . .

 

 

Zien wij elkaar binnenkort in de Salon? 

New Skin Clinics is aangesloten bij Vektis, ANBOS en GGD.  

 

Maak nu uw afspraak
Onze schoonheidsspecialiste en arts zijn er voor u!